Bel ons

0317-613322

Openingstijden

ma t/m vrij 08:00 - 16:30 uur, za+zo gesloten

Inschrijven

Wij hebben genoeg ruimte voor nieuwe patiënten

Bel ons

0317-613322

Openingstijden

ma t/m vrij 08:00 - 16:30 uur, za+zo gesloten

Inschrijven

Wij hebben genoeg ruimte voor nieuwe patiënten

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het vakgebied waarbinnen de tandarts zich bezighoudt met de verfraaiing van het ‘uiterlijk’ en daarmee dé oplossing als men niet tevreden is met de vorm, stand of kleur van de tanden. Toch twijfelen velen om hier iets aan te laten doen; onder meer vanwege angst voor de tandarts, het idee dat de kosten hiervan enorm hoog zijn, of gewoon omdat men niet weet welke technieken voorhanden zijn.

Voor iedereen bereikbaar

Esthetische tandheelkunde met ‘parelwitte tanden’ en een ‘stralende lach’ als resultaat is allang niet meer uitsluitend weggelegd voor de sterren. Integendeel, deze vorm van tandheelkunde heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor er allerlei technieken zijn ontwikkeld die voor iedereen bereikbaar zijn. Ook hoeft men niet meer per se pijnlijke behandelingen te ondergaan om voortaan ‘stralend’ door het leven te gaan.

Stralende lach

Veel gebruikte technieken en oplossingen in de esthetische tandheelkunde zijn het plaatsen van (metaalvrije) porseleinen kronen en het aanbrengen van facings. Maar ook tandvleescorrectie, het vervangen van grijze(amalgaam) door witte vullingen en het bleken van tanden. Dit alles behoort inmiddels tot onze bijna dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard houden wij bij het toepassen van esthetische tandheelkunde ook de functionele aspecten voor ogen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het voor u beste resultaat.

Bespreek met uw tandarts wat voor u de mogelijkheden zijn!